Styrelse

Claes Holmberg
Claes Holmbergf. 1954, Styrelseordförande
Civilingenjör i teknisk fysik och doktor i teoretisk fysik vid Chalmers Tekniska Högskola, 1986. Claes har i mer än 30 år arbetat som entreprenör och drivit innovationsföretag som tagit sig från tidig fas till en internationell marknad. Sedan 2011 är Claes VD i Emotra AB, noterat på AktieTorget. Claes har tidigare bland annat varit VD i Biolight AB (2003-2011) och VD i MediTeam AB/Biolin AB (1996-2003), samt Forsknings- och utvecklingschef och vice VD i Nobel Biocare AB (1986-1995).
Petter Sørlie
Petter SørlieStyrelseledamot
Petter är utbildad i ekonomi och marknadsföring (IHM) och har lång erfarenhet från mediebranschen och teknik samt e-handel. Både som investerare och i styrelse och ledande befattningar. Bland annat som medgrundare av Easy Park AS samt investerare i de framgångsrika e-handelsbolagen GodtLevert.no och Boozt.com.
Espen Andersen
Espen AndersenStyrelseledamot
Espen utexaminerades inom ekonomi från BI i Oslo. Har deltagit i flera bolag, både som grundare och investerare. Espen var med och grundade och utvecklade företaget Skiguard AS. Han sitter för närvarande i flera styrelser i olika branscher.
Erik Elnes
Erik ElnesStyrelseledamot
Bosatt i Bærum utanför Oslo. Han har mer än 20 års erfarenhet som aktie-/obligationsmäklare i ett antal norska mäklarhus. Sedan 2010 har han arbetat som privat investerare/rådgivare.
Arve Egil Håbjørg
Arve Egil Håbjørg Styrelseledamot
Utbildad civilekonom vid Norges Handelshögskola i Bergen. Han har en bred erfarenhet från telecom- och IT- branschen, såväl nationellt som internationellt. Arve arbetar för närvarande som COO i Shortcut AS, Nordens ledande APP-utvecklare.

Ledning

Marius Arnesen
Marius ArnesenVerkställande direktör
Marius Arnesen är CEO i We Care AS sedan januari 2019. Han var CFO i We Care sedan augusti 2017 och fram till dess att han utsågs till CEO. Han kommer framöver att vara CEO i såväl MaxSnus AS som We Care AS. Marius Arnesen var en av grundarna till bolagen Scout AS och Scout Ltd, som i dag är Scout Gaming Group AB på First North Exchange i Sverige. Mellan 2012 och 2015 var han Ekonomisk Controller för Primepoint Services Ltd i Singapore. Arnesen är utbildad civilekonom med 14 års erfarenhet inom områden som ekonomi, kostnadskontroll, kontraktsförhandlingar, projekthantering och marknadsanalys. Marius Arnesen äger genom sitt bolag Ulrik Holding As 27 643 747 aktier i SealWacs AB.

Revisorer

Thomas Belfragehuvudansvarig revisor, auktoriserad revisor vid RSM Göteborg KB
Kristofer Håkanssonrevisorssuppleant, auktoriserad revisor vid RSM Göteborg KB