Styrelse

Claes Holmberg
Claes Holmbergf. 1954, Styrelseordförande
Civilingenjör i teknisk fysik och doktor i teoretisk fysik vid Chalmers Tekniska Högskola, 1986. Claes har i mer än 30 år arbetat som entreprenör och drivit innovationsföretag som tagit sig från tidig fas till en internationell marknad. Sedan 2011 är Claes VD i Emotra AB, noterat på AktieTorget. Claes har tidigare bland annat varit VD i Biolight AB (2003-2011) och VD i MediTeam AB/Biolin AB (1996-2003), samt Forsknings- och utvecklingschef och vice VD i Nobel Biocare AB (1986-1995).
Petter Sørlie
Petter SørlieStyrelseledamot
Petter är utbildad i ekonomi och marknadsföring (IHM) och har lång erfarenhet från mediebranschen och teknik samt e-handel. Både som investerare och i styrelse och ledande befattningar. Bland annat som medgrundare av Easy Park AS samt investerare i de framgångsrika e-handelsbolagen GodtLevert.no och Boozt.com.
Espen Andersen
Espen AndersenStyrelseledamot
Espen utexaminerades inom ekonomi från BI i Oslo. Har deltagit i flera bolag, både som grundare och investerare. Espen var med och grundade och utvecklade företaget Skiguard AS. Han sitter för närvarande i flera styrelser i olika branscher.
Erik Elnes
Erik ElnesStyrelseledamot
Bosatt i Bærum utanför Oslo. Han har mer än 20 års erfarenhet som aktie-/obligationsmäklare i ett antal norska mäklarhus. Sedan 2010 har han arbetat som privat investerare/rådgivare.
Arve Egil Håbjørg
Arve Egil Håbjørg Styrelseledamot
Utbildad civilekonom vid Norges Handelshögskola i Bergen. Han har en bred erfarenhet från telecom- och IT- branschen, såväl nationellt som internationellt. Arve arbetar för närvarande som COO i Shortcut AS, Nordens ledande APP-utvecklare.

Ledning

Henrik Torjussen
Henrik TorjussenVerkställande direktör
Han är VD i MaxSnus.no. Att leda den dagliga verksamheten i MaxSnus kommer även i fortsättningen vara hans huvudsakliga uppgift. Henrik har en omfattande erfarenhet inom logistik och näthandel. Han är utbildad vid Southampton Solent University och innehar en Bachelor Degree i Maritime Business. Efter utbildningen har han varit anställd, bland annat Marinetrans AS. År 2019 utsågs Henrik Torjussen till VD i MaxSnus.no. AS.

Revisorer

Thomas Belfragehuvudansvarig revisor, auktoriserad revisor vid RSM Göteborg KB
Kristofer Håkanssonrevisorssuppleant, auktoriserad revisor vid RSM Göteborg KB